Bugs and issues

Topic / Topic starter Replies Last postsort ascending
Normal topic HTML Help won't load
by psyllium » Wed, 2010-02-24 19:10
1 by Ross B.
Wed, 2010-02-24 11:19
Normal topic EnergyXT VST midi program change error
by Blur Box » Sun, 2010-02-14 18:47
3 by Ross B.
Mon, 2010-02-22 00:04
Normal topic Strange Quits Unexpectedly
by Tree Farm » Mon, 2010-02-08 02:58
2 by Tree Farm
Mon, 2010-02-08 12:24
Normal topic Help! No audio in or out (drivers invisible)
by garyinthailand » Mon, 2010-01-25 02:27
3 by Ross B.
Mon, 2010-02-08 12:09
Normal topic crash [FIXED in 2.0.4]
by Mike Beaumont » Wed, 2010-01-27 01:33
8 by Mike Beaumont
Thu, 2010-02-04 11:26
Normal topic Can't open exported aif files in an audio editor? [FIXED in 2.1.0]
by JM Charcot » Tue, 2010-02-02 10:56
1 by Ross B.
Tue, 2010-02-02 10:25
Normal topic .fxb files?
by easterj » Sat, 2010-01-23 11:14
2 by easterj
Mon, 2010-01-25 00:00
Normal topic Soundtoys in Audiomulch
by Unguitar » Mon, 2010-01-18 19:27
3 by Unguitar
Sat, 2010-01-23 21:33
Normal topic Disparity between exported and played sound
by thandisk » Thu, 2010-01-21 00:56
1 by Ross B.
Fri, 2010-01-22 15:55
Normal topic MIDI input? [Mac OS X 10.6.2] [resolved in 2.0.3]
by mcl.xocp » Mon, 2009-12-14 13:46
6 by Ross B.
Fri, 2010-01-08 16:06
Normal topic Inverting anomaly?
by Aleqks » Tue, 2009-09-01 20:54
4 by Shannon509
Fri, 2009-12-18 18:48
Normal topic Loading Delay?
by keK » Mon, 2009-12-14 01:43
3 by Ross B.
Mon, 2009-12-14 14:00
Normal topic Curious Audio Distortion
by alib89 » Thu, 2009-12-03 17:55
by alib89
Thu, 2009-12-03 17:55
Normal topic 10Harmonic Freeze
by TFF » Sun, 2009-11-29 19:30
2 by Ross B.
Mon, 2009-11-30 15:24
Normal topic Invalid Sample Rate (PortAudio error -9997)
by chadpry » Tue, 2009-11-17 16:23
2 by chadpry
Thu, 2009-11-19 00:45
Normal topic OS X visual bug [fixed in 2.1.0]
by olegeeza » Wed, 2009-11-18 07:06
2 by olegeeza
Tue, 2009-11-17 21:21
Normal topic PortAudio error -9999 in v2.0.3 when enabling audio [resolved]
by jimmy behan » Fri, 2009-11-06 17:48
3 by Ross B.
Tue, 2009-11-10 11:56
Normal topic problem with opening one document (access violation) [fixed for 2.0.3]
by berksy » Mon, 2009-10-05 10:58
6 by berksy
Tue, 2009-11-03 01:25
Normal topic Selecting Multiple Patch Cords
by cheezilla » Tue, 2009-07-07 13:18
2 by Ross B.
Sat, 2009-10-31 15:33
Normal topic SDelay timing doesn't change with tempo [FIXED in 2.1.0]
by gxx » Tue, 2009-07-14 04:43
2 by Ross B.
Sat, 2009-10-31 15:28
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic
Subscribe to RSS - Bugs and issues